+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Family Penzion Olga Recenzje

Ocena hotelu

91%
Znakomicie

by 50 reviews

  • Personel

    95%
  • Czystość

    92%
  • Wyposażenie

    93%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    92%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Antonín Balucha

rodzina ze starszym dzieckiem, 24.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ľudmila

para, 8.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • rodinná pohoda

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava

podróżujący w pojedynkę, 14.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Iveta

para, 3.10.2016

brackenheim Německo

  • Cena ogólna
100 %
  • hotel je mimo centrum a pro pejska je to super ,pekna komunikace z majitelkou,co jsme potrebovali s tim nam pomohla

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Stýblo

rodzina z małym dzieckiem, 25.9.2016

Most Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Výborný personál. Příjemné prostředí, hlavně pro malé děti.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 7.9.2016

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Cítily jsme se jako doma:)

  • Absence ovoce a zeleniny u snídaně,ale jinak jídlo výborné!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan

para, 5.9.2016

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Přivítali bychom ke snídani i večeře. Ve Špindlerově Mlýně máme už 7 roků polopenzi za cenu cca o 100,- Kč nižší, při shodné kvalitě ubytování

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jindřich Hruška

para, 28.8.2016

Teplice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásné prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Měli jsme pobyt pouze na jednu noc, majitelé byli velmi milí, pokoj pěkně vybavený, vše čisté

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Jakoubek

podróżujący w pojedynkę, 10.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
20 %
  • Po přijetí nám bylo zdeleno ze nemaji volno a že nás neubytují.Takové služby se mi nelíbí

Personál
0
Služby
0
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Vladimír

para, 31.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Příjemné prostředí, příjemní majitelé. Mohu doporučit dalším. Delší vzdálenost od promenády je kompenzována nádhernou procházkou parkem podél pramenů.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Roland Fenske

para, 17.7.2016

Německo

  • Cena ogólna
96 %
  • War alles super gewesen! Kann man bedenkenlos weiterempfehlen!

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra

para, 16.5.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše,perfektní majitelé,vstřícní,milí,snídaně výborné,ubytování bezvadné,parkoviště,zázemí pro děti.Blízko na MHD,krásné procházky až do centra města parkem,50 m výborný železitý léčivý pramen Antoníček.Není co namítat.

  • Nic nemohu říci.Záleží na náročnosti klienta.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Hrubý

para, 30.12.2015

Příbram Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Přístup personálu.

  • V penzionu a na pokoji mohlo být tepleji.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Horymir Kesner

podróżujący w pojedynkę, 26.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Gerda Ullmann

para, 31.8.2015

Deutsch

  • Cena ogólna
100 %
  • Wir kennen Pnzion Olga schon einige Jahre und jedes mal wenn wir da waren haben wir uns super gut gefühlt. Es wird mit jedem mal attraktiver und gemütlicher. Die Herzlichkeit und der Wohlfühlfaktor sind für uns nie besser gewesen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

para, 23.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • V penzionu jsme jen přespali a nasnídali se, takže nemohu hodnotit detailně, ale celkově spokojenost.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Josef Frýba

para, 8.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Roman

para, 6.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.