+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Family Penzion Olga Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

by 48 reviews

  • Personal

    95%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    92%
  • Komfort

    88%
  • Preis-leistungverhältnis

    91%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Antonín Balucha

Familie mit Kindern, 24.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ľudmila

Älteres Paar, 8.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • rodinná pohoda

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava

Einzelreisende, 14.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 5.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Iveta

Älteres Paar, 3.10.2016

brackenheim Německo

  • Gesamtbewertung
100 %
  • hotel je mimo centrum a pro pejska je to super ,pekna komunikace z majitelkou,co jsme potrebovali s tim nam pomohla

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Stýblo

Familie mit kleinen Kindern, 25.9.2016

Most Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Výborný personál. Příjemné prostředí, hlavně pro malé děti.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Gruppe von Freunden, 7.9.2016

Plzeň Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Cítily jsme se jako doma:)

  • Absence ovoce a zeleniny u snídaně,ale jinak jídlo výborné!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan

Älteres Paar, 5.9.2016

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Přivítali bychom ke snídani i večeře. Ve Špindlerově Mlýně máme už 7 roků polopenzi za cenu cca o 100,- Kč nižší, při shodné kvalitě ubytování

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jindřich Hruška

Älteres Paar, 28.8.2016

Teplice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Krásné prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 18.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Měli jsme pobyt pouze na jednu noc, majitelé byli velmi milí, pokoj pěkně vybavený, vše čisté

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Jakoubek

Einzelreisende, 10.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
20 %
  • Po přijetí nám bylo zdeleno ze nemaji volno a že nás neubytují.Takové služby se mi nelíbí

Personál
0
Služby
0
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Vladimír

Älteres Paar, 31.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Příjemné prostředí, příjemní majitelé. Mohu doporučit dalším. Delší vzdálenost od promenády je kompenzována nádhernou procházkou parkem podél pramenů.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Roland Fenske

Älteres Paar, 17.7.2016

Německo

  • Gesamtbewertung
96 %
  • War alles super gewesen! Kann man bedenkenlos weiterempfehlen!

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra

Älteres Paar, 16.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše,perfektní majitelé,vstřícní,milí,snídaně výborné,ubytování bezvadné,parkoviště,zázemí pro děti.Blízko na MHD,krásné procházky až do centra města parkem,50 m výborný železitý léčivý pramen Antoníček.Není co namítat.

  • Nic nemohu říci.Záleží na náročnosti klienta.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Hrubý

Älteres Paar, 30.12.2015

Příbram Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Přístup personálu.

  • V penzionu a na pokoji mohlo být tepleji.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Gerda Ullmann

Älteres Paar, 31.8.2015

Deutsch

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Wir kennen Pnzion Olga schon einige Jahre und jedes mal wenn wir da waren haben wir uns super gut gefühlt. Es wird mit jedem mal attraktiver und gemütlicher. Die Herzlichkeit und der Wohlfühlfaktor sind für uns nie besser gewesen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

Älteres Paar, 23.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • V penzionu jsme jen přespali a nasnídali se, takže nemohu hodnotit detailně, ale celkově spokojenost.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Josef Frýba

Älteres Paar, 8.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Roman

Älteres Paar, 6.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonymus

Älteres Paar, 14.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.