+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Family Penzion Olga Reviews

Hotel ratings

91%
Perfect

by 50 reviews

  • Staff

    95%
  • Cleanliness

    92%
  • Equipment

    93%
  • Comfort

    88%
  • Value for money

    92%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Antonín Balucha

family with older children, 24.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ľudmila

mature couple, 8.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • rodinná pohoda

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava

single traveler, 14.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 5.4.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Iveta

mature couple, 3.10.2016

brackenheim Německo

  • Overall rating
100 %
  • hotel je mimo centrum a pro pejska je to super ,pekna komunikace z majitelkou,co jsme potrebovali s tim nam pomohla

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Stýblo

family with young children, 25.9.2016

Most Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Výborný personál. Příjemné prostředí, hlavně pro malé děti.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

group of friends, 7.9.2016

Plzeň Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Cítily jsme se jako doma:)

  • Absence ovoce a zeleniny u snídaně,ale jinak jídlo výborné!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan

mature couple, 5.9.2016

Brno Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Přivítali bychom ke snídani i večeře. Ve Špindlerově Mlýně máme už 7 roků polopenzi za cenu cca o 100,- Kč nižší, při shodné kvalitě ubytování

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jindřich Hruška

mature couple, 28.8.2016

Teplice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Krásné prostředí

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 18.8.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Měli jsme pobyt pouze na jednu noc, majitelé byli velmi milí, pokoj pěkně vybavený, vše čisté

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Jakoubek

single traveler, 10.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
20 %
  • Po přijetí nám bylo zdeleno ze nemaji volno a že nás neubytují.Takové služby se mi nelíbí

Personál
0
Služby
0
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Vladimír

mature couple, 31.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Příjemné prostředí, příjemní majitelé. Mohu doporučit dalším. Delší vzdálenost od promenády je kompenzována nádhernou procházkou parkem podél pramenů.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Roland Fenske

mature couple, 17.7.2016

Německo

  • Overall rating
96 %
  • War alles super gewesen! Kann man bedenkenlos weiterempfehlen!

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra

mature couple, 16.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše,perfektní majitelé,vstřícní,milí,snídaně výborné,ubytování bezvadné,parkoviště,zázemí pro děti.Blízko na MHD,krásné procházky až do centra města parkem,50 m výborný železitý léčivý pramen Antoníček.Není co namítat.

  • Nic nemohu říci.Záleží na náročnosti klienta.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Hrubý

mature couple, 30.12.2015

Příbram Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Přístup personálu.

  • V penzionu a na pokoji mohlo být tepleji.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Horymir Kesner

single traveler, 26.9.2015

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Gerda Ullmann

mature couple, 31.8.2015

Deutsch

  • Overall rating
100 %
  • Wir kennen Pnzion Olga schon einige Jahre und jedes mal wenn wir da waren haben wir uns super gut gefühlt. Es wird mit jedem mal attraktiver und gemütlicher. Die Herzlichkeit und der Wohlfühlfaktor sind für uns nie besser gewesen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

mature couple, 23.8.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • V penzionu jsme jen přespali a nasnídali se, takže nemohu hodnotit detailně, ale celkově spokojenost.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Josef Frýba

mature couple, 8.8.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Roman

mature couple, 6.8.2015

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.